"UZEO 100 EVRA, PA KRENUO DA PRETI" Beograđanin razotkrio prevaru, kad je shvatio VEĆ JE BILO KASNO, A NIJE JEDINI!
Knez Mihailova, Foto: Nebojša Mandić

čuvajte se!

"UZEO 100 EVRA, PA KRENUO DA PRETI" Beograđanin razotkrio prevaru, kad je shvatio VEĆ JE BILO KASNO, A NIJE JEDINI!

Muškarac iz Beograda je u anonimnoj objavi na Reditu objasnio da ga je "preveslala" nepoznata muška osoba koju je sreo u Knez Mihajlovoj

Objavljeno:

Jedan Beograđanin zakukao je na društvenim mrežama od sramote, nakon što je zbog svoje naivnosti poverovao nepoznatom čoveku kom je želeo da pomogne, pa ispao, kako kaže "najveći glupan".

Muškarac iz Beograda je u anonimnoj objavi na Reditu objasnio da ga je "preveslala" nepoznata muška osoba koju je sreo u Knez Mihajlovoj, koja se navodno predstavlja kao Makedonac iz Napulja i koja se očigledno bavi prevarama. Zbog nje je, navodi ostao bez 100 evra.

"Moram ovde da pitam, pošto sam ispao jako glup, pa me sramota da pitam nekog uživo. Lik u Knezu mi prišao, kaže ne može da podigne pare, pokazuje mi aplikaciju koja stvarno ne radi, pa da mu ja podignem, a on će onda meni da prebaci. Rekao da je Makedonac koji živi u Napolju, bla bla, složio priču baš, ja kao najveći glupan poverovao.

On mi kao odmah poslao pare na račun, međutim bio vikend, ništa ne stiže. Ja mu podigao 100 evra. Što je najgore dao sam mu broj, da me pita za pomoć ako mu šta zatreba (znači užas kako sam naivan). Uglavnom, javlja se on meni kasnije kao poslao mi slučajno 39.000 dinara umesto 13.000. Tu sam već počeo da sklapam kockice i da kontam koliko sam naivan i glup i danas sam pozvao policiju", napisao je on te dodao da ga je policija posavetovala da muškarca odmah prijavi.

"Krenuo je da mi preti"

Nešto kasnije, ponovo se javio i objasnio da je slučaj ipak prijavio. A kako je rekao pre toga je i samom sumnjivom čoveku javio da će ga prijaviti.

"Ja mu javio da ću da ga prijavim policiji on krenuo da preti, kaže 'znam ti adresu'. Dok je to pričao ja ga pustio na spikerfon da ga čuju, rekli 'pusti ga to su gluposti što priča'. Takođe su mi rekli da mu javim da sam ga prijavio i da se javi u stanicu. Lik me još malo smarao, pričao da će ljudi da me traže da mu vratim pare, kao ja sam njega pokrao", napisao je on te dodao da ga je na kraju jednostavno blokirao.

Kako su pojedinci pisali u komentarima, ista osoba u Knez Mihajlovoj u Beogradu već neko vreme na slične fore pokušava da vara ljude, gde informaciju da je iz Makedonije uglavnom ne menja, za razliku od imena koje je svaki put različito.

Bonus video:

03:24

ZADUŽIO SAM SE 40.000€ DA OTVORIM MESARU, A ONDA SU USLEDILE INSPEKCIJE Đerfi: Radio sam 17 sati dnevno, NISAM SMEO DA ODUSTANEM

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.